Christina Rievers's profile

Re-design af website for KANT by RAHBEK

Re-design af website for smykkevirksomheden
KANT by RAHBEK

Det omfavner det skæve, rå og uperfekte, og fungerer som et lille univers.
Siden differentierer sig fra mange andre smykke-virksomheder - allerede ved måden man introduceres for brandet på. Oftest præsenteres man for et stort, elegant billede af udvalgte smykker, hvor KANT’s side er ganske anderledes; man mødes af en animation af glas der splintrer, hvorefter KANT-logoet og ”the perfect imperfection” kommer frem.

____________________________________________________
 
Hvorvidt fysiske visitkort er vigtige eller ej, er min hypotese, at det kun forstærker brandet og muligheden for at sprede kendskabet til KANT. Visitkort er stadig en vigtig del af ens markedsføring, og man har mulighed for at efterlade modtageren med et bedre indtryk af en selv og ens virksomhed. Det handler om branding og i sidste ende at højne muligheden for at skabe mere salg. KANT står måske en dag på en messe, designeren Sabine Rahbek møder måske tilfredse kunder, som rigtig gerne vil fortælle deres omgangskreds om smykkerne, eller en helt tredje situation, hvor et fysisk visitkort er guld værd. Men det skal selvfølgelig ikke ligne eller føles som alle andres. Materialet kan fx være træ, plastik eller metal. Simpelhen for at overraske og gøre modtageren ekstra opmærksom. Det kan betyde at modtageren, den potientielle kunde, husker KANT bedre end konkurrenterne. 
 
 
Visitkortene skal selvfølgelig også have en multifunktionel effekt over sig.
Der udvælges en ring fra kollektionen, den placeres samme sted, hvor jeg har placeret en, og så laves der hul til fingeren. På den måde, kan man “prøve” en af hendes ringe - og igen, er dette en feature, som adskiller brandet fra de andre – og man er forhåbentlig mere tilbøjelig til at huske netop KANT for endnu en (cool) skævhed. 
 
_________
 
 
Her ses et design til for- og bagside af visitkortene:
Jeg har leget lidt med logoet og forsøgt at se, om jeg kunne ramme nogle skævheder:
_______________________________________
 
 
Dette er screenshot fra den daværende forside:
 
 
Re-design af website for KANT by RAHBEK
Published:

Re-design af website for KANT by RAHBEK

Re-design for the Danish jewellery KANT by RAHBEK

Published: