Johnny Werther Henriksen's profile

Johnny Werther Henriksen: Fotograf

Fotografen Johnny Werther Henriksen: Et skarpt øje for sportsfotografi

Johnny Werther Henriksen er en succesfuld test manager og konsulent med en land række store sektorlevel projekter på CV'et-. Her kan blandt andet nævnes KMD, Sundhedsplatformen, Nykredit, Danske Bank (filialer i Danmark, Irland og Finland). Siden 2017 har Johnny Werther Henriksen arbejdet på et enormt projekt for Region Hovedstaden, nemlig byggeriet og oprettelsen af en Regional Sterilcentral på Herlev Hospital. 

Johnny Werther Henriksen er seriøs fritidsfotograf
Men testmanagement og projektledelse er ikke alt hvad Johnny Werther Henriksen er interesseret i. I sin fritid tager han nemlig fra tid til anden jobs som fotograf og han har endda fundet tid til at uddanne sig til fotograf ved siden af sit arbejde som konsulent. 

Det har resulteret i et efterhånden veludviklet portofolio af spændende projekter, der spænde vidt og bredt. Johnny Werther Henriksens fotografiske arbejde beskæftiger sig nemlig båpde med sportsfotos (in action og portræt), klassisk portrætfoto, landskaber og dyr, kunstneriske og kreative projekter samt produktfotografering. 

DM i Kickboxing
Det er dog i særlig grad Johnny Werther Henriksens dækning af DM i Kickboxing, der træder frem. Fotografierne byder både på stor bevægelse under kampene men også intense portætfotos af kickboxerne efter kampen. Man fpår tydeligt en fornemmelse for sportens kampånd i kickboxernes udtryk, som Johnny Werther Henriksen fanger på bedste vis. 


Johnny Werther Henriksen: Fotograf
Published:

Johnny Werther Henriksen: Fotograf

Published:

Creative Fields